Blomster & ekorrar

Jag tänkte för ett tag sedan att det är synd att det inte finns några garden centres som är öppna. Nu när vi har så mycket tid hade det varit roligt att plantera massvis med blommor, jordgubbar, örter på terassen. Men nu har alla mina blommor från förra året slagit ut ändå, fastän jag inte vattnat dem eller skött om dem på något sätt sedan förra året.

Vad jag glad jag är att jag valde mycket rosa blommor förra året. Blir alltid så glad när de slår ut. Och på terassen matchar jag sedan blommorna med en rosa filt i soffan. Vilken tur att vi har haft ett sådant fint väder på sistone, så vi kan hänga här ute så mycket det bara går.

Vi har dessutom haft ett par ekorrar som sällskap hur länge som helst nu, men nu visar det sig att de boat in sig i byggnaden, vid taket hos min granne. Tyvärr måste pest control komma hit imorgon och fånga in dem innan de gör mer skada på fasaden, eller lyckas tugga sig igenom några elektriska ledningar eller rör... Usch, jag gillar inte tanken, men jag blev nedröstad av grannarna. Jag tycker liksom det är byggnadens fel - det ska inte vara så lätt för en ekorre att boa i fasaden. Det är ett konstruktionsfel som måste fixas, och inte de oskyldiga ekorrarnas fel... Jag fick min röst hörd - de kommer att gå igenom byggnaden och täta till (något jag tycker de borde gjort förra året under renoveringen...) men tyvärr måste ekorrarna bort med. Rest in peace little buddies.

Gillar

Kommentarer