Blommande träd & ett omålat staket

Jag har inte tillbringat mycket tid hemma den senaste veckan, och det är så märkligt. Man har ju liksom blivit ett med sin lägenhet det senaste året, så att gå till kontoret, äta middagar ute och träffa vänner är lite underligt. Jag märker främst på marsvinen hur mycket de saknar mig om dagarna när jag inte arbetar hemifrån. De klänger sig fast vid mig på kvällarna, och klättrar på mina ben haha.

Trädet blommar i alla fall fint i vår trädgård, jag älskar att vi förhoppningsvis har en fin sommar, och det bästa av året, fortfarande framför oss. Och när jag ändå är inne på vår trädgård, så gillar jag vårt nya staket på terrassen jättemycket. Vi har köpt färg till staketet och är beredda att måla det när som helst egentligen, men har fått lov att skjuta på det pga regn. Det blev tyvärr inte vit färg eftersom det inte ens gick att specialbeställa, utan mörkbrunt istället. Men jag tror det kommer bli fint det med.

Nu ska jag fortsätta jobba undan dagen, innan det är dags att bege sig ut för att fira min mans födelsedag del 2. Jag sitter här vid mitt hemmakontor och tittar ut på terassen och önskar med hela mitt hjärta att det snart kommer hit några soliga dagar så jag kan vara där ute och lapa sol och måla staket. Det är något jag verkligen saknat i år - att sola. Vi har inte haft någon vidare vår (hallå, jag använder vinterjackan fortfarande), och jag är övertygad om att min bleka kropp fortfarande tror det är februari. Det är tråkigt att prata om vädret, men vilken besvikelse det har varit det här året. Ingen vår, ingen försommar i maj, bara blåst, regn och kyla... Nu förväntar jag mig en sommar till minst november.

Gillar

Kommentarer