Blomleverans

Igår hade jag en enorm Johan-abstinens, så jag fick bara lov att ringa min bror på väg hem från jobbet. Det slutatde med att vi pratade i nästan två timmar. Så härligt. Min bror är verkligen inte bara min bror, utan samtidigt min bästa vän. Vi hörs av precis varje dag på whatsapp men nu har vi inte pratat “i verkligheten” på snart två veckor, så det var välbehövligt med ett samtal. Vet att jag som sagt var hos honom för bara två veckor sedan, men jag längtar redan tills nästa gång jag får mysa i hans fina lägenhet. Jag tyckte verkligen om den!

Han håller fortfarande på med att få den i ordning – han spacklar och målar om precis hela lägenheten eftersom han inte var nöjd med hur den såg ut innan. Det var absolut inget fel på väggarna eller taket, men jag förstår honom. Han är en målare, så självklart vill han därför att hans lägenhet ska vara helt perfekt. Han är nog troligtvis klar med allt till påsken.

Vi pratade om allt möjligt igår som vanligt, och det blev mycket hem och inredningsdiskussioner. Han berättade att han fick ett samtal igår när han var på jobbet om en blomleverans. Han har aldrig fått blommor i hela sitt liv, så han undrade såklart vem det var ifrån? Det visade sig sedan vara från hans bank som ville säga grattis till den nya lägenheten och inflyttningen. Vad snällt!

Vi pratade också om vad jag har kvar att göra med min lägenhet. Jag har kommit till det skedet då jag behöver min pappa. Visst, vi ska köpa lite fler tavlor/tavelramar, samt hyllor som jag och min man förhoppningsvis får upp på väggarna själva, men sedan ska trappen slipas och målas vit, och vi måste bestämma oss för hur vi ska göra med köket. Om vi ska riva ut allt och bygga nytt. Den lilla tv:n ska också upp på väggen någonstans, och då behöver vi pappa haha. Får se när han har tid att komma hit.

I alla fall, supertrevlig konversation med min bror. Våra lägenheter kommer vara de finaste i världen när vi är klara med allt!

Gillar