Blombuketter

Jag fick gula blommor av min fästmans farmor, men innan dess har jag varken fått eller köpt blommor på ett bra tag. Det ska bli ändring på det när vi flyttar. Jag älskar att ha fräscha, fina buketter hemma. I en massa olika färger (fastän rosa är favoriten). Blommor måste seriöst vara den bästa, finaste och enklaste inredningen. Speciellt när jag tycker om neutrala färger i hemmet, så blir en fin bukett den perfekta färgklicken i vilket rum som helst.

Blommorna på bilden ovan fick jag av pappa när han var hos oss i maj. Han ville göra mamma avundsjuk eftersom han aldrig köper blommor till henne haha. Snällt! Men jag blev glad i alla fall. Det var en riktig härlig färgkombination på buketten. Lite höstaktig och mysig.

Dessa blommor fick jag i julpresent av jobbet. Pappa kanske valde höstfärger till mig i mitten av maj, men jobbet gav mig en sommarbukett i december(!) Vackert med rosa/lila och vita rosor, men jag förknippar de inte med julen haha. I alla fall passade blommorna bra in i sovrummet just då.

Jag tycker inte att blombuketter ska associeras med något sorligt egentligen, men hur fin var inte buketten jag fick av min fästman när min morfar gick bort? Mycket vitt och lite rosa; jag tyckte om den så mycket. Gillar när buketterna innehåller flera sorts blommor och inte bara en (tex bara rosor).

Dessa blommor var mina födelsedagsblommor förra året. Gillade att de var lite mörkare än den typiskt "vanliga" rosa födelsedagsbuketten. Ja ni fattar, jag älskar blommor men köper alldeles för lite buketter till mig själv. Men jag ska ändra på det när vi flyttar, och inte vänta på att andra ska köpa blommor åt mig! Hemtrevnad = blommor i massor, i varje rum!

Gillar

Kommentarer