Bleecker Burger

Helgen har varit mysig och lugn. Har mest hängt i lägenheten, lagat god mat, lekt med marsvinen och snöat in mig på Instant Hotel på Netflix. Det handlar om ett antal personer i Australien som tävlar om vems hus är det bästa hotellet på Air Bnb. Riktigt bra om man är intresserad av arkitektur, inredning och resor!
Sedan har jag och en vän också besökt Bleecker Burger i Victoria. Vi båda älskar hamburgare, och efter att Bianca Ingrosso sagt att det här haket har den bästa burgaren hon någonsin ätit, blev vi riktigt nyfikna. Vi kom dit och var inte beredda på att stället skulle vara så litet. Vi lyckades i alla fall få ett bord, och beställde in deras ostburgare, house fries (strips med Bleecker Burger sås som var väldigt ostig och god) och en black & white milkshake.
Det var riktigt gott. Milkshaken är nog den godaste jag druckit. Stripsen var också goda, men jag föredrar french fries (som är tunnare och krispiga). Och hamburgaren? Den var också riktigt god. Vi blev förvånade att den var medium rare, alltså alldeles rosa inuti. Beställer jag en köttbit brukar jag inte äta "råare" än medium. Men det rosa köttet funkade på den här hamburgaren. Den var väldigt saftig. Jag håller inte med om att det är den bästa hamburgaren jag någonsin ätit (den listan toppar fortfarande en restaurang i Prag och ett burgarhak i Bryssel), men Bleecker Burger får en 7a eller 8a av 10. Från oss båda.

Gillar

Kommentarer