Black & White

Här kommer några vardagsbilder i svartvitt. Alla från de senaste dagarna.

En vanlig vardag sitter jag och jobbar framför datorn, oftast vid köksbordet. Jag brukar börja vid 7:30/8:00. Att arbeta hemifrån innebär mer flexibla arbetstider, men jag gillar samtidigt att hålla på de vanliga kontorstiderna. Börja tidigt och sluta innan 5. Det känns normalast så.

Ibland gillar jag musik i bakgrunden, ibland inte. Jag har min härliga The OC lista som jag brukar lyssna på på morgonen.

När jag fick en leverans med mer spån och hö, gjorde jag i ordning en lekstuga till pojkarna av den stora lådan allt kom i. De tyckte väl inte det var så jätteroligt... De föredrar att springa fritt på golvet, och efter ett tag hoppade Bobbo ut. Inget stoppar honom och hans vilja av stål.

Tennis, jag älskar tennis. Den absolut roligaste sporten att spela, eller hur? (Den roligaste sporten att titta på är fotboll). Det ska bli lite kyligare (läs: 23 grader istället för 33) i helgen, så då ska jag garanterat ut på planen igen. På söndag ska vi grilla med några vänner igen, annars har jag inga andra planer förutom 🎾

Gillar