Black Tiles

Det blev svart kakel i köket! Tyvärr var väntetiden på svart fog nästan två veckor, och både jag och min man kände att det är NU vi ska kakla – medan min man är på semester – så därför blev det vit fog. Jag ångrar det inte; jag tycker resultatet blev så bra.

Min man fortsätter att förvåna mig med sina DIY-kunskaper. Han har ju arbetat som trädgårdsmästare, men att snickra, måla och kakla har han ingen erfarenhet av. Han gjorde det bara ändå (efter att ha lärt sig hur man gör via Youtube), och det blev så fint! Jag är riktigt, riktigt nöjd.

Det var precis det här vårt kök behövde – en rejäl uppfräschning. Från att ha varit det rummet jag gillade minst i huset, har det nu blivit ett favoritrum. Tack vare ett nytt golv, målade köksluckor, svart kakel och en snygg förvaringslösning på väggen (mina gråa lådor/hyllor).

​Jag kommer visa före och efter bilder sen när jag känner mig 100% klar. Fastän vi fått upp en hel del kakel redan, så ska det även kaklas bakom spisen. Sedan ska jag inhandla lite fler hyllor från IKEA, glasburkar, en spegel till väggen… SEN får vi se om jag känner mig helt klar ;) I alla fall, så blir det svarta kaklet en riktig succé!

Gillar