Black Friday i Gunwharf Quays

... Eller Black Saturday eftersom vi åkte dit idag. Kände nämligen på eftermiddagen att jag orkade sitta i en bil i 1,5h och gå sakta runt i butiker, så vi bestämde oss för att bege oss ner till Portsmouth ändå för lite julklappsshopping! Ett beslut jag verkligen inte ångrar.
Jag skulle ljuga om jag sa att det var finväder i London, men det regnade i alla fall inte. När vi kom nedåt sydkusten vräkte det dock ner... Men vi hade en väldigt mysig road trip som vanligt, både dit och hem. Vi lyssnade på min spotifylista där jag har över 700 av mina favoritlåtar, och fastän mitt bröst och hosta inte tillät mig att sjunga med, så hade vi det väldigt trevligt ändå!
Det blev ganska mycket shopping i Gunwharf. Allt var ju så sjukt billigt. Min man ville ha en Skagen-klocka, och jag hade bestämt mig att köpa en sådan till honom i julklapp. De kostar ca £200. När vi sedan kommer in i klockbutiken är klockan nedsänkt till £120, och jag får ytterligare en "Black Friday"-rabatt i kassan, så det slutgiltiga priset jag betalade var £58(!!) Nästan skamligt 😉
Min man köpte en Ted Baker-sminkväska till mig som jag haft ögonen på länge. Orginalpris £35, nedsatt till £21. Min man kommer fram till kassan och det slutgiltiga priset blev £16! Vi har båda alltid varit lite skeptiska till Black Friday, men efter idag är jag lite mer positivt inställd haha. Min man köpte även en rosa stickad tröja till mig från Guess. Originalpris £65, han betalade £40. Sedan köpte jag bland annat en tröja till min bror på Ralph Lauren för £95 (nedsatt från £150)... En annan Ralph Lauren tröja till min man... Min man shoppade Levi jeans till sin bror... Ja det blev lite julklappar. Så roligt. Jag älskar Gunwharf Quays! 😊 Och jag har sagt det förut, men säger det igen; det är så mycket roligare att gå runt där med ett heltidsjobb på axlarna än när jag bodde där och var en fattig student haha.

Gillar

Kommentarer