Black candle holders

Jag borde resa med två stora resväskor - och en pappa som hjälper till att bära - mycket oftare. Fick med mig så mycket saker från Sverige, och allt ätbart kommer jag kunna gotta mig i tills långt in på våren. Jag älskar januari av den enkla anledningen att huset är fullt med julklappar, och vi har tex mer svenska chipspåsar just nu än vad som får plats i våra skåp. Har även en stor korg på golvet i vardagsrummet med choklad, vin och kakor som inte heller får plats någon annanstans.

Den sista kvällen i Sverige gick dessutom jag och mamma runt i mammas och pappas hus och letade små inredningsdetaljer som skulle passa bättre i mitt hem. Jag var inte alls ute efter något speciellt egentligen, men vi hittade dessa ljusstakar längst in i ett skåp. Vi trodde att de skulle bli superfina som dekorationer på vårt middagsbord - alltså vårt dining room table - och det blev de också!

Den svarta färgen, tillsammans med de hängande kristallerna, passade perfekt in med resterande inredning i vardagsrummet. Jag fick även med mig lite vita ljus som jag kunde tända, vilket jag gjort ett antal gånger sedan nyår. Lyckades även få med mig ett par gråa, lite lyxigare ljus som jag inte tänker tända, utan endast använda för dekoration. Typ på våren och sommaren när man inte har ett lika stort behov av ljus inne.

Jag tycker det är så mysigt att dekorera hemmet med inredningsprylar som gått i arv; som jag fått av antingen mamma eller mormor. Jag vill att allting i hemmet ska ha en större betydelse. Det är så lätt att gå in i vilken butik som helst och köpa en spegel eller ett par ljusstakar utan någon som helst historia. Själv gillar jjag inredningsdetaljer som bar pa minnen.

Gillar