Blå himmel & glow

Igår kväll var min man iväg på en wedding rehearsal, så jag gick och lade mig själv i sängen, och tittade ut på trädgården och rävarna som smög omkring i mörkret tills jag somnade. Jag älskar våra stora fönster i sovrummet, och jag älskar att somna när gardinerna inte är fordragna. Man känner sig så fridfull av att bara ligga där och titta ut på den lugna, vackra naturen, tills man sakta men säkert slumrar till. Speciellt den här tiden på året också, när himlen fortfarande är blå klockan 22:30. Jag tog in tvätten från terassen en halvtimme tidigare, och jag behövde inte ens tända lampan där ute. Sommar ❤️

Imorgon är det alltså dags för bröllop, och jag är mer än redo för både det och en liten långhelg igen med röd dag på måndag. Igår kväll lade jag en ansiktsmask (Elemis Hydrating Mask) så mitt ansikte är lent, fint och fräscht till imorgon. Jag smörjde även in hela mig med min favoritbronzer Loreal Sublime Bronze, så hela jag är så där perfekt solkysst. Ser fram emot att komma hem ikväll och ta en dusch, tvätta håret (med silverbalsam), och bara förbereda lite mer inför imorgon. Jag vet att det är brudens stora dag, men jag vill också ha perfekt hår och make när man för en gångs skull klär upp sig.

Jag sitter på jobbet just nu och glowar verkligen. Hur onödigt är inte det? Jag vill ut i solen. Min perfekta fredag skulle tillbringas solandes på min terass... I alla fall så har jag inga planer för helger förutom bröllopet imorgon, (och en tennisträning med min tenniscoach). Det ska bli intressant att se om jag kommer kunna tillbringa någon tid med min man överhuvudtaget på det här bröllopet, eftersom han gör sig i ordning sig med brudgummen, deltar i vigseln, åker med brudparet till festlokalen, agerar toastmaster, samt städar upp efter festen. Hmm… Jag förstår att man gör allt för sin bästa vän, men jag tror han samtidigt kommer vara riktigt nöjd när allt är över, så mycket ansvar som han har (mer ansvar ä​n på​ sitt egna brö​llop)! Och jag kommer vara nöjd med att få tillbaka min man haha. Bring on the weekend.

Gillar