Bistro Gränden, Allstar & Skybar

Den 28:e december träffade vi min mamma och pappa nere på stan, och gick runt till några barer för att dricka några glas tillsammans.
Först gick vi till Bistro Gränden där jag drack ett glas Chablis. De andra drack öl. Riktigt mysigt ställe som jag faktiskt aldrig besökt förut. Det måste vara ganska nytt? Och med ganska nytt menar jag max 8 år gammalt (då jag flyttade ifrån Västerås 😂).
Efter Bistro Gränden tog vi oss till Allstar. Det blev ännu ett glas vitt för mig och öl för resterande. Älskade att ha min man i Sverige igen. Det spelar liksom ingen roll att vi aldrig firar den "riktiga" julen tillsammans när vi alltid ses innan och efter.
Självklart fick vi popcorn på Allstar, innan vi gick vidare till Skybar Plaza på 24:e våningen. När jag var yngre tyckte jag alltid det var så högt upp, men nu kan det inte mätas med 89:e våningen i Empire State Building 😉 ändå finaste utsikten från Västerås.
Jag drack ett glas Cava här, och de andra drack öl. Hur tröttnar de inte liksom?! Visst att det finns väldigt många olika ölsorter, men öl smakar öl enligt mig. En dryck jag nog aldrig kommer lära mig att tycka om.
Västerås by night. Såg min brors hus härifrån. Det var nästan så vi kunde vinka till varandra (han hade gått hem ett par timmar tidigare). Jag vet att jag använder ordet "mysigt" alldeles för ofta, men det här var verkligen en mysig dag i centrala Västerås tillsammans med familjen. En dag jag gärna gör om igen, snarast. 

Gillar

Kommentarer