Bilder som måste raderas

Har problem med minnet på mobilen. Det är alltid fullt. Jag avinstallerar appar varje vecka känns det som, men ändå blir det fullt igen några dagar senare. Vad är det som tar så mycket plats? Tycker inte ens jag har särskilt många bilder eller videos, och städar whatsapp konversationer hela tiden. Tänkte lägga upp några bilder här innan jag tar bort dem. Bilder som jag har lite ångest över att ta bort, men som samtidigt inte känns livsviktiga att ha kvar i telefonen.

Selfie med Snowball

Hur gulligt är inte det här fotot? Ser så mycket fram emot att ha marsvinen hemma i hela 6 veckor.

Soffbord i glas

Jag tittade på det här soffbordet inne på Harveys många gånger, men köpte det aldrig. Det är så snyggt, men såldes tyvärr slut för flera månader sen. Dags att radera det här fotot och gå vidare.

Katt som sover på vår bil

Mitt hjärta gick sönder när jag kom ut till bilen och det låg en katt och sov så här bekvämt på motorhuven. Ville verkligen inte starta bilen eller flytta på honom, han ser ju ut att ha det så fantastiskt bra här!

Pappa och bror lounchar

Har alldeles för många bilder på min pappa och min bror när de gör absolut ingenting haha.

Suddiga drinkbilder

Tror inte jag behöver ha kvar dessa bilder på alla drinkar jag någonsin druckit. Min reaktion när jag får in en fin drink/lyckas göra en fin drink, är alltid att ta en bild. Men varför egentligen? När man ser bilden någon månad senare tänker man bara “okej... Jag kommer inte ens ihåg vad det var?”

Selfies

Varför har man massor av bilder på sig själv egentligen, där man heller inte gör någonting. Okej att just den här är tagen på hotellet i Palma, och jag kä​nde mig riktigt brun och fräsch, men betyder den något egentligen? Nej. Radera.

Marsvin & Corona

Snowball tigger mat som vanligt, jag visar honom min Corona och han ser sjukt intresserad ut. Vi har verkligen ett special bond, han och jag. Han är pipig, snabb, rastlös och bestämd, och inte många är bekväma med att hantera honom. Men sedan första stunden vi träffades visste jag att vi två skulle bli tajta. Jag förstod mig på honom, och därför är han verkligen “mitt” marsvin. Älskar när han studsar av lycka när han ser mig efter han varit ifrån mig några veckor. Jag vill typ studsa av lycka själv.

Ringarna

Det tog ett tag för mig att förstå att jag hade gift mig. Vi tog därför ett antal bilder på våra händer och våra ringar, för att allt vi varit med om skulle sjunka in. Nu har det väl äntligen sjunkit in att jag är gift med min allra bästa vän, så jag behöver inte ha kvar dessa bilder längre.

Gillar