Bilder från Madrid

Min man är tillbaka från sin resa till Madrid. Jag kan ju inte annat än vara avundsjuk när jag får ta del av alla hans bilder. Att resa, äta gott, vandra runt i solsken i en vacker stad och bara må bra är ju livet. Har för närvarande noll resor inplanerade nästa år, men visst kommer jag åka iväg någonstans (när vi bestämt oss om när kök eller/och badrum ska renoveras). Har en lång lista på länder, städer, platser jag vill besöka, och det är ju inte direkt så att den blir kortare för varje år. Tvärsom. Jag lägger bara till fler och fler ställen jag vill resa till.

Jag har inte varit till Madrid, men skulle såklart vilja åka dit, se palatset, prova en massa restauranger och uteserveringar, samt gå längs shoppinggatorna. Min man fick göra mycket av det under sin resa, och han tyckte det bästa i Madrid var alla vackra roof top bars.

Han besökte dem både på dagarna och kvällarna. Jag älskar Spanien och mina favoritstäder (av de jag besökt) är Palma och Valencia. Jag frågade min man om hur han skulle ranka Madrid i jämförelse med dessa städer, och han svarade att fastän Madrid är en ung stad med vackra byggnader och mycket att se och göra, så vinner ändå Palma tätt följt av Valencia.

Den bilden som nog gjorde mig mest avundsjuk av alla bilder han skickade under resan, var denna ovan. Min man och hans vän besökte en marknad där de hade färska, lyxiga oliver for 1 euro styck, proppade med lax, ost, skinka… Herregud, dessa är min dröm!

Anledningen att min man åkte till Madrid var dock för fotbollen. Hans spanska favoritlag är Real Madrid, så han och hans vän bestämde sig för att gå på en av deras champions league matcher. Enligt min man ska man ha ett favoritlag i varje lands “Allsvenskan” haha, men där blir det lite mycket fotboll för mig, så jag håller mig till Chelsea 😉

Gillar