Berkeley Coffee Set

Vad svårt det är att hitta de perfekta utemöblerna, att bestämma sig och faktiskt slå till. Hela sommaren kommer snart ha gått förbi utan att vi varken köpt möbler eller grill. Jag fortsätter istället att sola på en handduk på terrassen när jag får chansen. Lite hårt, men vad gör man inte för att kunna njuta av värmen och få en fin bränna på köpet!

Vi har i alla fall hittat det här setet med en soffa, två stolar och ett bord som vi är ganska intresserade av. Problemet är att vi också måste ha ett cover till det, eftersom vi inte har tak på terassen, och det medföljde inte. Vi letade efter covers i hela butiken men fann tyvärr inga. Sista utvägen är väl att slänga över en pressenning på vintern.

Soffan/stolarna var i alla fall riktigt bekväma (precis sådana dynor jag vill ha ute, som både är mjuka men fasta på samma gång), och jag skulle verkligen kunna tänka mig det här setet på vår terass. Vi vill dock titta runt i lite fler butiker efter möbler som kommer med covers, men när är frågan. Jag och min man har hamnat lite off-sync med våra liv just nu. När jag jobbar tidiga morgnar, jobbar han sena kvällar. När jag är pigg, är han trött och tvärsom. När jag inte är hemma, är han det, och när vi väl båda äntligen är hemma tillsammans blir det soffhäng framför fotbolls vm haha.

Eh, vi har inte bråttom. Jag har lite dåligt samvete eftersom mina vänner ska ha inflyttningsfest om en månad, och de flyttade in för bara en vecka sedan, och vi har inte haft någon fest än, fastän vi bott här i 5 månader. Samtidigt vet alla att de är välkomna till oss när de vill ändå. Helst i mindre klungor, så jag slipper få ångest över att något ska tappas på min soffa, matta, tygstolar eller vita trapp haha 😉

Gillar