Benefit

Jag är ingen "sminktjej" som har 18 skåp fulla med make up hemma. Jag har en foundation, en concealer, en mascara, en ögonbrynspenna, en eyeliner, ett läppstift och ett läppglans. That's it. Mer behöver jag inte. Make up intresserar mig egentligen inte alls, och speciellt inte på vardagarna. Jag tycker det bara är jobbigt att stå framför speglen på morgonen och försöka få mascaran att inte klumpa sig när man är så trött och knappt kan hålla ögonen öppna. De 10min jag spenderar framför spegeln skulle jag hellre vilja tillbringa på kudden.
Jag gillar inte heller när någonting i min lilla, lilla sminklåda tar slut. Jag som är så bra att planera är inte en duktig planerare när det kommer till stock control av min make up-kollektion. Mest för att jag är så ointresserad. Det blir alltid panikköp i sista minuten, som i lördags i Southampton, när jag på morgonen insåg att både mascaran och concealern var slut. Därför passade jag på och shoppade lite nytt från Benefit när vi ändå var i West Quay. När det kommer till make up kör jag på kvalitet före kvantitet. Jag äger som sagt ytterst lite smink, men allt kommer från mina favoriter Chanel, Dior och Benefit. När man bara har en av allt blir det i alla fall inte så dyrt.
Det jag älskar med Benefit är (förutom kvaliten såklart) att du aldrig kommer därifrån utan en massa gratisprover. Jag köpte min mascara och concealer, men fick även med porrengöring och airbrush concealer, samt 10% på hela köpet. Min lilla sminklåda växte där med nästan 20% tror jag visst haha. älskar dessutom det där farliga lyckoruset man får efter att man shoppat någonting. Nu vill jag bara shoppa mer, och mer... Jag ska unna mig själv lite vinterkläder (om jag kan hitta min storlek någonstans), och sedan ska jag börja shoppa julklappar till nä​ra och kä​ra.

Gillar

Kommentarer