Bedroom details

Vårt sovrum går i brunt och svart, vilket är färger jag inspirerades av när vi först bodde på ett hotel i Prag som hette Archibald City, och sedan Svea Hof i Göteborg. Jag har aldrig tyckt om kalla sovrum i tex vitt eller ljusgrått, utan vill att mitt sovrum ska vara en varm, mysig plats med jordnära toner och ett djup. Därför blev det brunt rum med svarta möbler och olika nyanser av bruna detaljer!

Den här fotoramen köpte jag när min man bodde i Leeds, jag i London, och jag var ute på en liten shoppingtur med en vän i Wimbledon. Jag köpte den när jag saknade min man som allra mest, och tänkte direkt att jag skulle skriva ut ett fint kort på oss som sedan fick pryda den fina ramen på vårt nattduksbord. Just nu har jag en bild på oss från hans master graduation 2019. Vet inte exakt vart ramen är ifrån (en liten butik i Wimbledon bara), men jag kommer ihåg att det bara fanns en av varje. Det gör den speciell.

Det här är ett gammalt, svenskt visdomsord - eller mer ett litet budskapsrim - som min gammelmormor alltid brukade säga. Jag fick dessa ord av min mamma, som också satte upp dem på väggen när hon var här. Tycker det är fint och mysigt, och det passar liksom så bra på en vägg i sovrummet.

Always Kiss Me Goodnight-tavlan köpte jag i en inredningsdesignerbutik för länge sedan (typ 2014) om jag inte minns helt fel. Det var halva priset på tavlan eftersom ena kanten var lite trasig. Ingenting man märker - tvärtom - jag tycker bara det gör den charmig. Tror jag betalade £60-80 vilket jag tyckte var mycket pengar då, MEN så värt det. Love-skylten har jag snott från mamma.

Gillar