Beach Day in Lancing

Vilken härlig lördag vi fick. Vi bestämde oss för att köra ner till stranden, och det kändes som om vi var på semester igen.

En timme tar det för oss att åka till Lancing Beach, vilket inte är speciellt lång tid alls. Vi valde att åka dit igen eftersom det var så lugnt där förra gången, till skillnad mot tex Brighton. Vi ville ha en "egen" strand där vi kunde sola, andas havsluft och bara lyssna på vågorna.

Det är så vackert vid havet.

Dagens strandväska blev min lilla, blåa MIchael Kors-väska igen.

Det var så härligt att ligga där på stranden i bikini och sola ett tag. En bra början på sommaren!

Efter ett par timmar gick vi till ett cafe i närheten som hette Perch Cafe, där vi bestämde oss för att äta lunch. Min man har fått "fish n chips på stranden" på hjärnan, så han beställde självklart deras fish n chips. Själv tog jag in deras falafel bowl, vilket var MAGISKT gott. Tittta bara på alla fantastiska ingredienser; falafels, blomkål marinerad i en sweet bbq-sås, avokado, karamelliserad rödlök, kikärtor och bönor, morötter, salladsblad med en sweet chili sås.... En sådan god och fräsch blanding. Precis det man vill äta på stranden!

Efter lunchen gick vi tillbaka ut på stranden, och tog en liten strandpromenad innan vi satte oss ner igen för att sola lite till. Min man tog sig även ett vågat dopp i havet.

Man tycker alltid att man är noga med solkräm, men så kommer man hem och inser att man bränt sig någonstans i alla fall. Den har gången var det halva min hals(???!) av någon anledning. Så märkligt. Min man brände sig på sidan, mellan mage och rygg. Det blir skuggan för oss ett tag nu...

Det är så vackert i lilla Lancing. Jag är så glad att vi hittat det här smultronstället, dit vi kan åka vilken dag som helst egentligen, och bara ladda batterierna vid havet.

Gillar

Kommentarer