Be home

Mina dagar som en hemma-arbetande kontorsjobbare börjar lida mot sitt slut, då mitt jobb har börjat planera för att vi ska återvända till kontoret. Planen just nu är att jag har en vecka kvar av att arbeta hemifrån på heltid, och sedan ska jag vara på kontoret två dagar i veckan tills september, då de tror att vi ska kunna arbeta heltid där igen. Vi får se; saker kan som sagt fortfarande ändras ganska snabbt och det här året har verkligen gjort att jag inte tar några planer för givet längre. Att jag inte ser på planer som set in stone. Livet går inte alltid att planera, utan ibland får man bara flyta med i svängarna, och för någon som mig med kontrollbehov, så tror jag det är en viktig och nyttig läxa.

Jag njuter därför lite extra av dessa dagar då jag arbetar hemifrån, speciellt när jag vet att det snart kan vara över. Hur underbart är det liksom inte att lägga en ansiktsmask på morgonen, och sedan sitta och jobba i ett par timmar medan den gör sitt jobb? Något man inte kan göra på kontoret! Det är i alla fall inte acceptabelt på mitt kontor...

Och hur trevligt är det inte att vara omringad av fina blombuketter och sin egna personliga inredning? Ingenting matchar på mitt kontor, så här hemma har det varit mysigt att kunna vila ögonen på fina inredningsdetaljer medan man jobbar. För att inte tala om att ha marsvinen tuggandes på hö i bakgrunden... Det finns inget mysigare ljud. Fy, vad jag kommer sakna dem om dagarna! Så ja, jag njuter för fullt av den tiden jag har kvar av att arbeta hemifrån.

Gillar