Be At One - Shoreditch

Efter den mexikanska middagen på Oaxaca, mötte vi upp lite fler och gick till Be At One för mer cocktails! De hade Happy Hour när vi kom dit, så vi såg till att ta vara på den timmen och beställde 4 cocktails var direkt.
Tror jag aldrig druckit så många olika cocktails under en och samma kväll. Tillsammans, hela bordet, provade vi nog hela Be At Ones cocktailmeny. Och de hade verkligen ett stort utbud! Mina favoriter under kvällen var Pornstar Martinti, Screaming Orgasm och Pina Colada. Drack också halva min väns Strawberry Daiquiri, medan hon fick dricka upp min Woo Woo som jag tyckte var lite för söt och samtidigt lite för "enkel" och tråkig.
Vi hade bord på Be At One i fyra timmar, och det var jättetrevligt med en catch up med alla. En vän har börjat resan till att bli vegan. Just nu äter hon kött endast på helger, men hennes mål är att sluta helt mot sommaren. Sedan gå vidare och sluta äta ägg, mjölk osv. Det tycker jag är stort! Vi delade lite vegetariska recept, för själv tycker jag ju inte att man behöver äta kött varje dag. Vegetarian eller vegan kommer jag nog aldrig bli själv, men alla kan vi bidra till att minska köttkonsumtionen.
Man vet att man är på ett bra ställe när bartenderna dansar på baren 😉🥂 Tanken var att vi sedan skulle gå vidare någon annanstans, men vi stannade kvar och dansade istället resten av kvällen. Det var en väldigt trevlig stämning där inne, och de flesta var i vår ålder. Förstod varför när musiken drog igång och det mesta som spelades var från "vår era" då musiken seriöst var som allra bäst. 2007-2013 ♥ Har man blivit gammal när man föredrar att lyssna på gammal musik än ny musik?

Gillar