Bathroom Details

Badrummet är det enda rummet i vår lägenhet som vi inte gjort om. Det renoverades 2012, så när vi flyttade in var allt så nytt och fräscht redan, och vi tycker det är det fortfarande. Golvet och kaklet går i en fin beige nyans, och resten av väggarna är vita och fräscha. Det är ett litet badrum, men med ett fönster som släpper in väldigt mycket ljus. Det är ganska ovanligt att ha ett fönster i badrummet i en lägenhet, tvåvåningslägenhet eller vad vi nu ska kalla vårt hem? Älskar det.

Välkommen in!

Jag försöker att inte ha så mycket flaskor framme så att det ser rörigt ut, men något som står uppe på badrumsskåpet just nu är mitt älskade Balmain Leave In Conditioner. Använder det flitigt, flera dagar i veckan. Jag brukar spraya det i mitt handdukstorkade hår efter jag tvättat det, för att få det att glänsa, och så sprayar jag det i torrt hår för att göra det lent och mindre frissigt med. Dessutom luktar det så OTROLIGT gott. Jag måste googla om Balmain har en parfym som doftar liknande, för det här är verkligen den BÄSTA doften jag vet.

I Love Pretty Things fick jag av min mamma när vi flyttade in i gamla lägenheten. Den stod då på fönstret i vardagsrummet ett tag, men när vi flyttade tyckte jag den passade så bra i badrummet, ovanpå badrumsskåpet. När allt är vitt runtomkring, smälter den in så bra där.

På väggen har jag hängt min Paris-tavla från gamla lägenheten. Funderade länge på om den skulle hänga i hallen eller badrummet, men jag tycker den passar väldigt bra här i badrummet. Den påminner mig om att besöka Eiffel-tornet nästa gång jag befinner mig i Paris. Något som inte hanns med när jag var där förra gången, vilket var för många år sedan nu.

I badrummet har jag även en liten, vit ljusstake som jag fått av mormor. Det står mitt namn på den. Har tänkt länge att jag ska tända ljus och ta ett bad här, men det händer liksom aldrig. Jag är ingen "ta-ett-bad-människa". Har väl inte badat badkar sedan jag var 10 år. 😂 I alla fall, så är jag ett stort fan av vita, rena detaljer i badrummet.

Gillar

Kommentarer