Bästa hamburgaren

De hade väldigt goda hamburgare i Prag. Överallt fanns det en massa stånd/gatuvagnar som sålde bland annat korv och hamburgare. Jag provade en hamburgare mitt på Vaklavska Avenyn en sen kväll, och den var supergod. Tjock, saftig och med pizzasallad på! Som svensk kan man ju inte annat än att älska pizzasallad haha.

Jag provade även en hamburgare på en restaurang som hette Prostor Bar & Restaurant.. Den var också supergod. Det var lunchtid och jag var beredd på att få en liten burgare med några pommes till, men istället fick jag in största tallriken. Det var smält cheddarost på den tjocka hamburgaren, och stripsen var så där härligt krispiga, men mjuka på samma gång, samt väldigt bra kryddade. Fick också godaste aioli-dippen till.

Coca cola på glasflaska till hamburgaren var ett plus. Dubbelt plus för citronklyftan till. Det blev inte mycket alkoholfritt i Prag (det här var ända gången jag köpte en cola). Men vad gott det är. Farligt gott.

Kan säga att jag var ganska mätt efter maten. Jag älskar dock känslan av att vara mätt (till skillnad från de flesta andra tror jag),. Det positiva med att vara naturligt modellsmal är ju att man kan äta precis vad som helst och det syns inte. Min kropp är alldeles för duktig att göra av med energi och inte spara fett (inte där det syns i alla fall). Därför är jag väldigt ofta hungrig, så jag bara älskar känslan av att vara riktigt mätt.

Dock inte så roligt att vara proppmätt när man är ute och reser och går väldigt mycket. Ville helst sitta kvar på soffan och sova ett par timmar efter maten, men det fanns så mycket att se, så vi gick vidare.

Så om ni åker till Prag, ät definitivt en eller flera av deras supergoda hamburgare!

Gillar

Kommentarer