Basic

Jag vet inte om jag hittat min stil eller tappat den helt, men jag vill bara klä mig i snygga baskläder nuförtiden. Till exempel en vit t-shirt med ett par svarta kostymbyxor. Det är livet.

Känner mig som allra finast i svart och vitt just nu, och i kläder som varken sitter för löst eller för tight.

Jag tänkte uppdatera min basgarderob senare i veckan/nästa vecka. Med nya snygga toppar från troligtvis Mango och Hugo Boss. Behöver köpa på mig lite fler skjortor och stilrena blusar, och kanske en vit stickad tröja som passar till allt.

Tänkte också beställa lite kläder från Gina Tricot, och använda min mammas eller min brors adress. Var så längesedan jag shoppade i Sverige, och jag hinner nog inte det under min nästa Sverigevistelse. Klickar jag hem lite nu hinner jag desstom glömma vad jag köpt, och det blir som en härlig överraskning. Lite presenter till mig själv från mig själv ;) Gina Tricot är riktigt bra på fina baskläder.

Mönster på kläder gör mig galen just nu. Jag är väldigt into den maskulina, enkla, stilrena looken, och jag hittar massor med inspiration i min mans garderob. Tur att vi inte har samma storlek, annars hade han blivit galen på mig om jag “stulit” hans skjortor… Han har nyss köpt den finaste babyblåa skjortan från Ralph Lauren, och jag tror jag kan hitta en liknande i damstorlek.

Gillar

Kommentarer