Bank Holiday Weekend

Det är så härligt att ha en egen uteterass. Varje morgon den här helgen har jag solat där ett par timmar. Vi har inte köpt några möbler än, så jag gjorde min egna lilla solsäng bestående av en handduk och två kuddar. Det blev faktiskt bekvämare än jag trodde.
Vi har sol mellan klockan 10 och 2 på terassen, så det passar perfekt att börja dagen där ute. Först med en mysig frukost, och senare kanske även en mysig lunch. I lördags åkte vi ju till Hyde Park på eftermiddagen och träffade några vänner, men igår åt vi lunch här ute. Senare på eftermiddagen åkte vi sedan till min mans familj där vi satt ute, grillade, tittade på fotboll (också ute), samt drack prosecco till sent på kvällen. Vilken sommardag.
Idag tänker jag som sagt njuta av en till morgon på terassen, och senare kanske vi åker ut på en liten utflykt. Vi har precis köpt biljetter till New York Yankees vs Houston i baseball, så det känns lägligt att fira det på något american diner i närheten. Vi börjar bli riktigt peppade på New York! Om tre veckor är vi där.

Gillar