Badrummet

Det rummet vi blev klara med först i den nya lägenheten var badrummet. De som bodde här innan oss renoverade nämligen badrummet för endast ett par år sedan, så vi kände direkt att vi inte hade så mycket att göra där inne just nu. Jag gillar handfatet, som tillsammans med badkaret, golvet och kaklet är nytt och fräscht. Min man är nöjd med att vi har ett vattenfall (som duschuppsättningen heter), och jag är nöjd med färgtemat. Vitt och beige är riktigt snyggt i badrummet.

Det enda jag skulle vilja byta ut är toalettlocket, vilket för det första inte matchar resten av rummet (enligt mig), och för det andra är i trä. Tyvärr verkar jag vara den enda i världen just nu (eller i alla fall i England) som vill ha ett toalettlock av plast, eftersom det verkligen inte finns att köpa någonstans. Anledningen till att jag vill ha plast är att keramik och trä är så kallt! Eftersom jag har cystit är det så himla viktigt att jag inte blir kall, eftersom kyla har en tendens att blossa upp mina besvär. Men jag verkar vara den enda i hela världen som gillar plastlock? Förutom mormor haha.

Jag tycker vårt badrum är riktigt mysigt, och en stor anledning till det är att vi har ett fönster där inne. Det är inte många lägenheter som har badrumsfönster, men samtidigt är ju vår lägenhet också mer som ett hus. Vår boyta sträcker sig över två våningar, tre av fyra väggar är externa, vi har en egen terass samt fönster i alla rum – till och med i hallen på övervåningen. Vår lägenhet är inte som andra “typiska” lägenheter, och det är därför jag älskar vårt nya hem så himla mycket!

Tillbaka till badrummet, så gillar jag också förvaringen här inne. Vi har både ett stort spegelskåp över handfatet, samt ett skåp under handfatet. Där förvarar vi bland annat oöppnade schampon/balsam, smink, hårspray, parfymer, vax etc. Jämfört med vårt gamla badrum har vi verkligen så mycket mer plats i det nya. Dessutom är det ju så ljust och varmt! Jag ä​lskar verkligen vårt hem.

Gillar