Badrum, Hall & Sensai

Hej frihetsdagen! Efter 10 dagar hemma har jag nu tagit mitt sista PCR-test, som även det visade negativt, och jag får numera gå ut i samhället igen. Tack England. Dock har de här 10 dagarna inne inte varit något problem för mig - dels för att jag genomlidigt så oändligt många dagar i lockdown redan (och är van att vara hemma nu), och dels för att jag ju trivs så bra i mitt hem. Det är liksom ett väldigt lyxigt fängelse.

Jag fortsatte jobba på mitt mål att gå igenom och städa hela huset. I förrgår var det dags för badrummets tur. Jag plockade ut allt ur badrumskåpen, städade, organiserade och kastade sånt vi inte använder. Jag fick tex några extremt obekväma floss-sticks av min tandläkare, som jag aldrig kommer använda. Föredrar vanliga plackers. Jag hade även en massa oljor som jag fått i present någon gång, som jag inte ens vet hur eller vad man ska använda det till. Droppa ett par droppar på handleden och du blir lugn? Alltså nej, va, släng.

I hallen satte jag sedan upp en hängande ljuslykta som jag fick av mamma. Det blev så fint, och jag känner mig fortfarande alltid så stolt när jag sätter upp saker på väggar och i tak helt själv.

Sedan kom mitt paket som jag beställt från Sensai. Nu är jag ju 30 år fyllda, så jag tyckte jag förtjänade en riktigt bra hudvårdsserie som motverkar rynkor och håller huden ung. Har inte hört talas om någon kräm som ska göra ett bättre jobb än Sensais Cellular Performance Cream. Och bara känslan att stryka på den på kvällarna... Det är som rent silke mot huden.

Jag köpte även deras Lotion, som ska förbereda ansiktet innan man man smetar på krämen. Eftersom jag precis fyllt 30 och inte har några tecken på rynkor eller ålderstecken än, så valde jag deras Lotion Light. När man sedan blir äldre kan man byta till en tyngre.

Eftersom jag är i stadiet där jag vill motverka ålderstecken, och hålla ansiktet ungt, så använder jag detta som en nattkräm. Efter jag tvättat rent ansiktetet på kvällen, smörjer jag först in det med lotion, och sedan krämen. Ansiktet blir som sagt så lent, jag somnar som en prinsessa, och vaknar upp med världens lyster. 😊

Gillar