Bachelorexamen

Jag förstår inte att det är hela 4 år sedan jag tog min universitetsexamen i Business Development. Jag har alltså redan jobbat heltid i nästan 4 år. På ett sätt känns det som jag alltid jobbat, men samtidigt ligger studierna färskt på minnet. Jag märker det nu när jag pluggar till mitt Health & Safety Certifikat; jag har verkligen ett riktigt läshuvud fortfarande.

För 4 år sedan stod jag där på scenen i Portsmouth Guildhall för att ta emot mitt diplom. Det blev inte med first honours (jag snubblade verkligen på målsnöret när jag var ynka EN procent ifrån), men jag var väldigt glad ändå. Här i England spelar det inte så stor roll om man har en First Degree eller 2:1; de klassas båda som höga betyg, så det är inget jag tänker på alls nuförtiden. Nu handlar mitt liv bara om att jobba mig uppåt; jag skulle inte kunna tänka mig att börja plugga igen även om en Masters Degree har crossed my mind.

Det var en väldigt varm dag när jag tog min examen, och min graduation gown var så tung. Men det var väldigt speciellt att få bära den. Har ju drömt om att studera utomlands sen jag var liten, och såg alltid fram emot att en dag få bära den där hatten. Det är härligt när drömmar besannas. Efter min graduation ceremony kommer jag ihåg att mina vänner bjöd mig på en härlig middag på Fire & Stone i Gunwharf Keys. Tyvärr kunde inte min familj närvara, så jag bjöd in vänner istället.

Älskar att jag är den enda av mina coursemates som posar i den här bilden haha. Kommer ihåg att det var en sjuk värmebölja på sydkusten i England just då, och dagen innan graduation tillbringade vi hela dagen på stranden. Vi badade till och med i havet. Det var väl 36 grader i luften och inte speciellt kallt i havet heller. Sedan på kvällen innan var det min graduation ball med Secret Garden-tema. Det var så mysigt. Vi åkte radiobilar, gick runt i någon labyrint och åt och drack alldeles för mycket haha. Sedan fick jag ont i fötterna av mina högklackade skor så jag gick hem (en 20mins promenad) BARFOTA hahaha. Underbara minnen. Stolta minnen.

Gillar