Avsluta med Champagne

Detta är mitt nya motto. Hur härligt är det inte att börja dagen med ett leende (tänka positivt), och sedan avsluta den med att varva ner med något gott att dricka (behöver inte bokstavligt talat vara champagne; jag tänker mer på typ en kopp grönt te på vardagarna)? Jag är sämst på att vara glad på morgonen (alldeles för morgontrött), så det blir en liten utmaning för mig. Att ta en kopp grönt te, äta lite frukt och se på TV en timme innan läggdags är dock standard. Jag sitter alltid i soffan och gör ingenting i en timme innan läggdags. Då sover man bra sen.

Igår kväll öppnade jag och min fästman en julklapp han fick från sitt jobb. Kommer ihåg hur exalterad han var när han öppnade paketet som såg ut som en riktigt dyr och fin vinflaska. Samt besvikelsen i hans ögon när han läste på flaskan att det var alkoholfritt haha! Vi tyckte det passade bra att avsluta söndagen, helgen och hela veckan med ett glas "findricka."

Dock kan jag inte säga att det smakade vin, utan bara lite lätt kolsyrad saft. Nåja, alltid spännande att prova något nytt.

Gillar