Avskalad

Det är roligt att få bilder från min bror - perfektionisten - när han renoverar sin lägenhet. Nu har jag ju inte sett lägenheten själv förutom på bilder, men trodde inte det "behövdes" riva ner tapeter och dörrkarmar direkt. Men jag förstår honom. När man väl är igång och flyttar in kan man lika gärna göra det rätt från början.
Jag var i min brors sits för en månad sedan. Det är roligt att flytta in i ett tomt skal, men samtidigt stressigt över att det är så mycket att fixa på så kort tid. Man hinner ju knappt börja med någonting förrän den där kvällen är slut och man måste till jobbet... Roligt i alla fall att vi båda håller på och inreder nu, för vi kan inspirera varandra. Jag beställde till exempel barstolar till min brors kök igår, och han beställde en hatthylla med krokar till mig.
Jag skulle beskriva min inredningsstil som varm och mysig. Neturala, mörka färger med mycket fluffiga kuddar, filtar och mattor. Min brors stil är svart/vitt, modernt, minimalistiskt. Hans lägenhet kommer bli riktigt snygg när den är färdig, och det är så roligt att jag får vara med på ett hörn och inreda den med. Vi har båda köpt ett hem, men får liksom ett till på köpet. Hoppas han kommer hälsa på här minst lika mycket som jag kommer hälsa på honom i framtiden. 😉 Vi kan i alla fall säga att vi är vuxna nu - på riktigt. För är man inte vuxen när man har ett huslån, så blir man nog aldrig det. 🏠

Gillar

Kommentarer