Autumn staycation

November är här och det är slut på min och min mans semestervecka. Den har varit lugn och härlig, och nu känner vi oss redo för att kämpa vidare med jobb tills jul.

Den första semesterdagen, lördagen, besökte vi min mans mormors grav, tog en promenad, tvättade bilen och vilade upp oss. På söndagen gick vi sedan en långpromenad i vackra Richmond Park med våra vänner. Vi tog med oss kaffe och varm choklad och hade det supermysigt.

Måndagen tillbringades i Windsor med att hälsa på drottningen i Windsor Castle. Vi gick även runt i stadskärnan, tittade in i några butiker, åt lunch och drack varm choklad på ett mysigt litet Brasserie. Tisdagen blev sedan en hemmadag. Vi spelade tennis, storhandlade åt marsvinen, tittade på film och började titta på serien Emily in Paris, som jag tycker påminner lite om Ugly Betty som var populärt för 10-12 år sedan. Alltså inte en superbra serie, men tillräckligt underhållande för att man ska vilja titta vidare.

På onsdagen vandrade vi runt i min favoritstadsdel i London - Chelsea - och åt en champagnelunch på 11 Pimlico Road. Också en väldigt mysig dag. På torsdagen bestämde vi oss för att bowla igen, spela lite biljard och sedan äta middag på Nandos. Jag tror det också var den kvällen vi drack ett glas vin och spelade monopol medan regnet öste ner utanför och smattrade på rutorna.

Fredagen började med att vi spelade tennis igen. I fleeera timmar. Det var så roligt, och jag lyckades ge min man en riktig match den här gången. Blev så stolt när jag vann mitt första set mot honom 😂 Igår träffade vi sedan ett par vänner igen. Vi gick en runda i parken innan vi hamnade på The Greyhound där vi satt ute hela kvällen och drack vin och öl.

Som sagt blev det hela en härlig semestervecka för oss. En staycation fylld av mat, tennis, kompishäng utomhus, och så den lilla utflykten till Windsor där jag aldrig varit förut.

Gillar

Kommentarer