Autumn

Det har varit en mysig helg med bland annat brunch med vänner, bio med min man och denna vackra höstpromenad. Solen tittade fram igår (äntligen) och jag bara njöööt.
I lördags kväll var jag och min man på bio. Vi såg Joker, vilket var en riktigt bra film. Bra skådespelare, välgjord, och en riktigt bra handling. Har nog inte sett någon Batman film tidigare, men man behövde inte ha sett det heller för att uppskatta den här filmen.
Vi har en ganska ny biograf där vi bor, och den är lyxig. Det finns "vanliga" biostolar, men även soffor och fåtöljer med reclining backs (vad det nu heter på svenska...). Jag och min man bokade en mysig soffa, och nu kommer vi nog aldrig gå på bio igen och sitta i vanliga stolar. Det var såå bekvämt med en soffa och väldigt mycket rum för benen (man behövde inte ställa sig upp om någon skulle gå förbi). Vi delade också på en stor popcorn och en stor Pepsi. Det var den perfekta lördagskvällen.
Min nya söndagsrutin har blivit att gå upp när jag vaknar, göra en kopp te och lägga en ansiktsmask, och sedan gå tillbaka till sängen en timme. När jag sedan går upp tar jag en dusch, duschar av mig ansiktsmasken (Elemis hydrating face mask - love it!) och bara känner mig så fräsch och utvilad, och redo för en underbar dag. Har verkligen blivit kär i söndagar på sistone. När jag var yngre tyckte jag söndagar kunde vara ganska ångestfyllda; man försöker se till att hinna med så mycket man bara kan innan det är dags för jobb / skola igen, och mår dåligt om man inte gör något. Men nu njuter jag verkligen av söndagar på ett helt annat vis.
Efter så mycket regn var det trevligt att se solen igen. Jag och min man gick och pratade om hur bra det här året har varit, och hur mycket vi fortfarande har att se fram emot innan året är slut.
Vi bor i en väldigt vacker del av London. Ibland kanske jag tar allt det här för givet, men vad coolt ändå att jag äger min egna lägenhet i södra London, är gift med den finaste mannen, har två gulliga marsvin och ett bra jobb. Jag får och kan resa mycket, och lever verkligen ett bra liv.
Det har varit en fin oktoberhelg ❤️

Gillar

Kommentarer