Augusti har betytt...

Ännu en BRA månad på 2020! Vi kommer såklart titta tillbaka på det här året som ett väldigt underligt och annorlunda år, så jag tycker det är viktigt att även få med det positiva. För allt har verkligen inte varit dåligt, och augusti har varit en väldigt härlig månad för mig. Oviss och spontan, men samtidigt härlig och helt klart över förväntan.

Jag har rest till...

Cornwall! Det blev en staycation pga att det fortsatt är så sjukt ostabilt att resa runt i världen just nu. Jag var lite besviken på att jag inte fick åka tillbaka till rivieran, men jag och min man hade några riktigt mysiga dagar i sydvästra England istället. Det var vackert med alla klippor, havet och alla små Engelska byar. Också en sådan lyx att resa med bilen, och kunna packa hur mycket som helst utan några restriktioner.

Något nytt jag provat på den här månaden...

... Är att jag äntligen fått vandrat runt en vingård och gått på vinprovning! Det skedde på Polgoon's Vineyard i södra Cornwall. Så intressant (och gott såklart 😉). Fick med mig två flaskor hem också som jag spar till något finare tillfälle.

Jag har jobbat...

... Mestadels hemifrån men jag har också varit på kontoret några dagar. Efter att äntligen ha klivit in där efter fem månader, så kan jag säga att det mesta är precis som vanligt. Lite mer handsprit, pappershanddukar och städning bara. Och mycket mindre folk. I september kommer jag börja arbeta på kontoret 3 dagar av 5 i veckan, men i augusti har jag njutit av att faktiskt haft lite semester. Något som ju inte alls varit självklart i år.

Det bästa jag ätit/druckit...

... Är nog lite oväntat, men jag gillade verkligen vår English Cream Tea som jag och min man åt/drack precis innan vi bilade hem ifrån Cornwall. Sconsen var så varma och nybakade, grädden så perfekt, och jag njöt faktiskt av att dricka en engelsk kopp (svart) te med lite mjölk till. Det trodde jag inte! Jag tycker ju annars Afternoon Tea är alldeles för sött för min smak, och grönt te är bättre än svart alla dagar i veckan.

Så här fortsätter jag året för att uppnå mina mål...

... Jag har börjat skriva på min kokbok. 😊 Jag fortsätter spela tennis och träna regelbundet, och jag kan också ticka av att vi nu varit gifta i 3 år och firat läderbröllop.

Det jag avklarat är...

... Jag lyckades sitta i karantän i två veckor. Jag har arbetat några dagar på kontoret igen. Jag har haft semester och varit i Cornwall. Vi har firat vår årsdag. Listan kan göras lång om man vill, men allt som allt har augusti varit en väldigt trevlig månad på året. Det känns som om jag fått mycket gjort i alla aspekter av mitt liv, och nu blickar jag framåt mot en ny månad och en ny årstid.🍁

Gillar

Kommentarer