Att hänga på puben

Sista dagen innan november-lockdownen hängde vi på The Greyhound, och det var trevligt att kunna avsluta lockdownen på samma vis. I lördags gick vi nämligen till The Greyhound för lite mat och dryck på eftermiddagen.

Så här glad kan man vara över att bara ha någonstans att gå.

Innan puben tog vi en promenad med vår vän som vi ingått en support bubble med. Han har precis flyttat och bor numera ensam, och då får man umgås med ett annat hushåll. Han valde oss, så det är jättetrevligt.

Första glaset prosecco inne på puben. Åh, det smakade så bra. Det var så mysigt där inne, julgranen var klädd och i bakgrunden spelades julmusik för fullt.

Jag beställde in deras fish n chips, vilket blivit lite av en favorit. Det är så gott tillsammans med mushy peas och tartar sauce (vilket påminner om remouladsåsen som fanns på Saffet's i Västerås. Jag och min pappa åt alltid fish n chips där när jag var liten). I några timmar upplevdes världen som ganska normal igen, och vi planerar redan att åka någonstans nästa helg för att äta julmat. Ska bara ta mig igenom denna horribla arbetsvecka först. Att vara projektledare i december - när alla projekt försöker bli klara samtidigt innan jul - är det absolut värsta med mitt jobb.

Gillar

Kommentarer