Aster

Igår mötte jag upp en vän på Victoria Station, och vi gick till ett ställe som heter Aster för en bottomless brunch!
Jag har velat gått hit länge, lääänge. Har gått förbi byggnaden flera gånger när jag arbetat i Westminster City Hall, och det ser så lyxigt ut. På framsidan har byggnaden formen av en smal, hög pyramid, och på insidan (på Aster) serveras det fransk/nordisk mat.
Vår bottomless brunch bestod av tre rätters och obegränsat med Prosecco i 2h. Till förätt beställde jag deras Egg Aster medan min vän valde deras pyttipanna. Väldigt gott, men också väldigt små portioner. Det var ingen Linda-brunch om man säger så, där fokuset ligger på att bli mätt. Går man dit gör man det för lyxen, smakupplevelsen och bubblet!
Till huvudrätt beställde sedan både jag och min vän deras potato blini. Vi hade aldrig hört talas om det förut, men det lät väldigt gott och det smakade som potstiscrepes! Med svamp och grönkål. Mmm det smakade gott också. Hade kunnat ätit en portion till 😉 Till efterätt åt jag sedan en limetårta med chokladmousse. Där har vi definitivt en efterrätt för mig! Den var tillräckligt stor för att jag skulle njuta av den, men inte tillräckligt för att jag skulle tycka det var för sött. Mini desserts är verkligen min typ av desserts.
Vi satt faktiskt kvar på Aster i 3h, fastän vi hade en bokning för 2. Stort plus att det var så mysigt, superbra service och god mat. Nästa gång vill jag prova pyttipannan och köttbullarna med lingonsylt! Det fanns som sagt några svenska alternativ på menyn. Minus för portionsstorlekarna, men det var så trevligt och lyxigt att det nästan inte gör någonting. Jag kommer definitivt tillbaka 🥂

Gillar

Kommentarer