Ashford International & Internationell mat

Idag har jag jobbat hos kunder (eller "on site" som vi säger) i Ashford i Kent. Mina möten började vid 8, så jag fick lov att gå upp klockan 5 imorse för att komma dit i tid. Själva resan är inte så lång egentligen, eftersom det går high speed trains från St Pancras International. Jag vet inte hur långt det är ner till Ashford från London, men resan tar knappt en halvtimme. Det som tar tid är tågbyten. Story of my life att det aldrig går tåg som tajmar in nästa tåg, utan det ska alltid vara minst 30min väntan överallt. Nackdelen med att bo i zon 5.
Jag gick därför och lade mig redan klockan 9 igår kväll, för att försöka få de 8h av sömn som jag behöver för att fungera. Det var väldigt ljust ute men jag var supertrött igår, och lyckades somna direkt, vilket resulterade i att jag aldrig varit så pigg förut som jag var i morse! Så härligt att kunna känna sig pigg när man vaknar, fastän solen knappt gått upp. Det gjorde verkligen hela min dag.
Efter möte på möte på möte (ett fick vi ta på Café Nero eftersom mötesrummena var bokade), sitter jag nu på tåget hem igen. Skönt att komma hem lite tidigare än vanligt, speciellt när jag varit igång sedan 5. Hittade dessutom ett direkttåg från Victoria som kortade ner min totala restid med en halvtimme. Gillar sådana överraskningar! När jag kommer hem ska jag äta min andra lunch, liknande tallriken ovan, ute i solen. Det var nämligen international food day igår, och de firade dagen på min mans jobb genom att laga/ta med sig alldeles för mycket mat. Har rester hemma som räcker i dagar. Polska piroger, amerikansk mac n cheese, kycklingklubbor, potatissallad mmm så gott.

Gillar

Kommentarer