Ashford International

Vad är mer frustrerande än att inte åka till Paris? Jo, att nästan åka dit. Att behöva stiga av high-speed-rail-tåget ynka två hållplatser innan. Det var tufft.

Idag har jag nämligen varit i Ashford International och jobbat. Det är ett ganska nytt projekt jag håller på med (ett shoppingcenter), och idag var första gången jag fick se byggnadsarbetsplatsen "i verkligheten." Hade några möten, gick på rundvandring och nu sitter jag på tåget tillbaka till kontoret. Var nära att ta helg och åka över till Paris en sväng, men tyvärr, plikten kallar...

Mitt jobb handlar ju om projektarbeten (jag är ju en Project Manager), vilket passar väldigt bra för mig om jag får säga det själv. Man hinner inte arbeta på någoting för länge, innan det är dags att avsluta och gå vidare till nästa projekt. Visst har jag dagar då jag inte alls är motiverad, men att jobba snabbt och ombytligt har samtidigt en tendens att göra allt roligare och mer spännande.

I mitt jobb har jag hand om all byggnadsdokumentation från tex arkitektritningar till mikrovågsmanualer. Jag skriver också en hel del manualer själv. Men det absolut bästa med mitt jobb är när jag får jobba "on site", som det heter. Alltså hos mina kunder vars byggnadsinformation jag har hand om och hela tiden uppdaterar. Det är roligt och motiverande att få se det fysiska resultatet av sitt och alla andras arbeten.

Nu är jag snart tillbaka på kontoret för ett par timmars jobb. Det här blev en lång, men lyckad arbetsdag. Tror det ä​ven ä​r första gången för mig i Kent. Har som sagt stannat hä​r med tåget förut på vä​g till Paris, men annars ä​r Kent ett outforskat område av England. Tills idag.

Gillar