Arkitekt

Huuur många gånger har jag inte fått göra 16 personalities personlighetstest? I skolan, på gymnasiet, universitetet, på jobbet. Bara som en rolig grej en kväll med vännerna. Och jag får ALLTID samma resultat.
Jag blir en Arkitekt varje gång, och varje gång jag läser igenom summeringen av den här personlighetstypen, är det som om beskrivningen stämmer in på mig och mitt liv till 200%. Jag är definitionen av en paradox. Självsäker i vissa situationer, osäker i andra. Utåtriktad i vissa, väldigt introvert i andra. Drömmande, realistisk - allt och inget på samma gång.
Jag har alltid haft svårt att hitta likasinnade människor, och det kanske inte är så konstigt när jag har den mest sällsynta personlighetstypen som finns.
Jag betraktar verkligen livet som ett schackbräde, där jag är spelaren och där alla mina val inte bara är taktiska, utan även strategiska. Jag är femton steg före alla andra, vilket gör att jag gärna vill vara in charge, och har svårt att lita på andra. Jag vet ju bäst själv! Även när jag inte gör det 😂

Gillar

Kommentarer