Arbetar hemifrån igen

Då var vi tillbaka i en striktare "lockdown" (i alla fall lite fler striktare regler just nu), och efter regeringens rekommendationer har jag börjat arbeta hemifrån på heltid igen. Jag har ingenting alls emot det - tvärtom - kontoret var inte detsamma efter att man blivit så van med att arbeta annanstans. Det var tufft att hasa sig upp tidigt på morgonen igen och dagarna kändes så onödigt långa.

Jag är mer produktiv hemma, och det kanske är för att mitt jobb flytit på så bra sedan mars. Har börjat på flera nya projekt, avslutat andra och haft mycket att göra. Jag håller tummarna att det fortsätter så även under vintern. Dessutom kan man stoppa i en tvättmaskin innan jobbet och diska på lunchen. Det blir liksom en större balans i vardagen, och jag uppskattar det. Kvällarna och helgerna blir mina på ett annat sätt.

När man har tidiga morgonmöten är det okej att kamma håret och sätta på sig en kavaj, men samtidigt ha pyjamasbyxor och tofflor på sig. 😄 Jag ser till att hålla på mina rutiner, men just imorse var jag trött efter tre långa dagar på kontoret. Då får det bli mysbyxor hela dagen.

Jag ser fortfarande fram emot hösten. Hoppet är ju det sista som överger en 😉 Min bror skickade den här bilden till mig, på hur träden i centrala Sverige börjar ändra färg. Han vet att jag gillar den där starkt röda färgen mest. Jag hoppas att jag kan träffa dem om ett par veckor. Har inte haft tur med några som helst planer i år, men min tur kanske vänder nu.

Gillar