Ansiktsrutinen när man fyllt 30

Åh, kvällarna är mina favoriter. Den bästa känslan på dagen är ju att tvätta ansiktet, smeta på den silkeslena nattkrämen, och gå och lägga sig i sängen bland de fluffiga kuddarna och täcket. Speciellt nu när vi har en ny madrass, nya kuddar och ett nytt bäddset också. Älskar lyxen.

Fick en scent diffuser av en kollega för ett par veckor sedan. Jag var lite skeptiskt inställd till den först, då den innehöll Hemp och Patchouli, men det visade sig att den doftade gott och att den passade väldigt bra in i badrummet. Har inte bara förvandlat sovrummet till ett hotell på sistone, utan även förvandlat badrummet till ett spa.

Min kvällsrutin består i alla fall av att först tvätta ansiktet med Clarins Total Cleansing Oil, som är min favoritrengörare just nu. Sedan låter jag huden torka lite innan jag smörjer in ansiktet med Sensais Light Lotion. En lotion som förbereder huden för den fantastiska krämen; Sensai Cellular Performance.

Sensais Cellular Performance Cream är lenare än silke, och jag sover verkligen gott med det i ansiktet kan jag säga. Det är en väldigt bra produkt (den bästa på marknaden enligt de allra flesta recensioner jag läst), och till och med förpackningen får tio stjärnor av tio möjliga.

Sensais produkter är så fina i badrumskåpet att jag helst skulle vilja ha de utanför badrumsskåpet där de syns 24/7. Jag vill bli "slarvig" av mig bara för att visa upp dessa flaskor, liksom.

Jag har alltid tyckt att less is more, och jag är därför väldigt glad att jag hittat en (ganska minimal) ansiktsrutin som passar mig, och som jag hoppas och tror kommer hjälpa mig att motverka rynkor i några år till. Jag har min cleanser som jag använder morgon och kväll, och sedan krämen på nätterna.

Gillar