Ännu en lördag på Colston Avenue

Som titeln lyder gick vi till Colston Avenue för att se Carshalton Athletics spela fotboll för andra lördagen i rad!
Bild tagen några minuter innan min man spillde ut mitt vinglas haha, men jag fick ett nytt. Så konstigt att dricka vin ur plastglas, men på så sätt får man ju ta med sig glaset ut på arenan.
Carshalton Athletics har en väldigt mysig bar inomhus där man kan köpa både mat och dryck. Spelarna äter till och med mat här efter matchen, vilket vi fick vara med om i lördags.
Vi stod ute och tittade på matchen ett tag, men vädret var verkligen inte lika härligt som förra helgen. Det blåste och var ganska kallt, så efter första halvleken utomhus gick vi in i baren och satt där under andra halvleken. Det fanns bord därinne med fönsterplats, så vi kunde fortfarande se matchen (som slutade 4-2 till Carshalton!)
Vi hejade såklart på Patrick Öhman igen (målvakten från Västerås), och han blev riktigt nyfiken på vilka vi var och vad vi gjorde där. Så när matchen var över ville han träffa oss i baren. Det var roligt att träffa honom, för vi var ju minst lika nyfikna på honom! Jag bor ju i zon 5, och är inte van att det finns andra svenskar just här. Han sade detsamma.
Patrick berättade att han livnär sig på fotbollen, och tjänar ungefär lika mycket som jag gör i månaden. Vi trodde inte division 6 spelare tjänade så bra, men de är ju riktigt duktiga. Dessutom är Patrick inte bara från Västerås, utan även lika gammal som min bror, och de tror att de känner igen varandra haha. Världen är bra liten!
Vi blev även intervjuade av TV igen, tillsammans med Patrick den här gången, och pappa fick frågan om han hade en bild på Patrick på väggen hemma 😂 Min man fick frågan vad han tyckte om hattricket i matchen, och han svarade att det var härligt att se. Jag bara "visste du att det blev hattrick? Det tänkte inte jag på." "Nej, inte jag heller, jag spelade bara med." Väntar ivrigt att få se hela intervjun på YouTube. 😂

Gillar

Kommentarer