Annica, Kourtney, Khloe & I

Jag tror visst att pälsjackor är inne igen! (Fuskpäls såklart). Har sett så många fina fuskpälsjackor lite här och där på sistone, och det blir jag glad av. Jag har nämligen en egen som jag absolut älskar, och jag längtar tills jag får använda den igen. Don’t get me wrong, jag längtar inte till vintern alls, men eftersom vinter och kyla är oundvikligt kan jag i alla fall se fram emot att få mysa i min varma pälsjacka.

Hur fin är inte Annica Englunds pälsjacka? Jag älskar färgen, och hade jag inte redan en skulle jag definitvit köpa något liknande denna. Starkt vågat med en annorlunda färg – det var riktigt häftigt.

Jag älskar att en ny säsong av Keeping Up With The Kardashians har dragit igång, och i första avsnittet hade Kourtney på sig den här pälsen i Ohio. Det är nog den pälsjackan som är mest lik min, fastän Kourtney’s samtidigt är ljusare. Riktigt snyggt. Jag älskar Kourtneys stil – hon är min favoritkardashian både med sin stil på kläder och hem & inredning.

Khloe hade på sig en vit päls, vilket jag också tyckte var snyggt. Jag antar att alla dessa jackor/kappor är gjorda utav fuskpäls (Khloe har ju till exempel alltid varit en animal rights defender).

Min egna pälsjacka är brun, och den köpte jag för ca 3 år sedan. Jag tyckte färgen påminde om den Pomeranianhund jag någon gång i framtiden vill ha, därför jag köpte just den. Längtar verkligen till den vinterdagen då jag kan gå ut med min hund och vi kan matcha varandra i pälsen! Vilka stora drömmar haha. Än sa länge är det lite varmt ute för att bära päls, men jag välkomnar den dagen då min pälsjacka kan användas igen.

Gillar