Annexet

Jag skrev att villan vi bodde i inte levde upp till våra förväntningar, med konstanta strömavbrott, trasig air con, endast kallvatten i duscharna och läckande toaletter. Men efter halva tiden i Sardinien fick jag och min man flytta ut till annexet som låg ute på gården. Där fanns ett sovrum med ett eget badrum och kök.
Från att knappt ha sovit något flera nätter i rad, fick jag nästan 9h sömn. Åh, vad härligt det var. Vi har fortfarande inget varmvatten här ute heller, men vi har i alla fall mer space, eget badrum och till och med ett eget kök. Jag älskar stenväggen bakom sängen. Inredningen är väldigt italiensk i den här villan, och inte alls min stil, men stenväggen är on point 👌
Vi har dessutom en fungerande air con här inne, och det betyder så mycket. Snart är det dags för hemfärd och det jag kommer sakna mest är stränderna, vädret (värmen), samt alla utflykter vi gjort. Hur relativt snabbt det går att bila till olika små byar och bara utforska. Det jag kommer sakna minst är boendet. Borta bra, hemma bekvämast!

Gillar