An evening walk

Jag tog en kvällspromenad i parken precis där jag bor, och helgen kunde inte avslutas på ett bättre sätt. Det var så lugnt, fridfullt och vackert. Himlen gick i blått och rosa, och mitt favoritträd blommade för fullt i ljusrosa blommor.

Det var nästan en konstig stämning i parken. Träden vill tro att det är vår, men det var samtidigt bara 3 grader ute. Solnedgången sker sent vid 20:00, men samtidigt tränger kylan igenom dessa bilder. Vädret vill fortfarande inte släppa taget om vintern, medan naturen skriker efter vår och värme.

Jag gillar att ta kvällspromenader i mitt kvarter. Efter ett år av lockdown kan jag i alla fall säga att jag är lyckligt lottad som får bo så här fint. Som har skapat ett sådant fint hem åt mig, min man och mina marsvin. Tänk om jag hade befunnit mig på en annan plats i livet än där jag befinner mig just idag. Lockdown hade varit ännu mer olidligt om jag gick på gymnasiet, universitetet eller bodde hos svärfamiljen(!) Jag tänker att allt har sin lilla mening trots allt, liksom. Och det är så vackert att det här är mitt hem just nu.

Gillar

Kommentarer