American Pancakes & Flamingo Colada

Ska man resa ett sällskap på 15 personer så måste det finnas en (nykter) ledare. Någon som har koll på tider och platser. Sedan måste de andra lyssna. Jag ville inget hellre än att umgås med mamma och pappa den här helgen, men eftersom de var en del av ett ganska stort gäng, blev det så svårt. Vi hade bestämt innan att några av dem skulle komma hem till oss på förmiddagen på lördagen. VI skulle hänga hos oss ett tag och sedan gå på fotboll (det lokala fotbollslaget igen). Men ingen dök upp förrän långt efter 14:00. De hade tappat bort varandra, misskommunicerat, kunde inte enas om vilka som skulle med etc...

Älskar när mamma och pappa kommer hem till oss och hälsar på! Vi fick en påse med presenter av dem, och även en flaska prosecco och det här fina kortet av mina föräldrars vänner. Sedan gick killarna på fotboll, och jag, mamma och hennes vän stannade kvar hos oss.

Jag dukade upp och serverade american pancakes med honung, jordgubbar, glass, sylt och citron. Till det drack vi sedan rosa flamingodrinkar som smakade pina colada. Det var ett av mina spontanköp när jag handlade senast.

Efter det kom killarna tillbaka från fotbollen och vi gick till en pub här i närheten, där vi hann vara i ca en halvtimme innan alla skulle tillbaka till Fulham Broadway. Det var en lite för hektiskt dag för min smak, jag ville ju umgås med mamma och pappa hela dagen, och fick knappt se min pappa. Men som sagt är det svårt när det är så många som reser tillsammans. De försökte hålla ihop gruppen så gott det gick, och jag har full förståelse för det.

Istället mötte jag och min man upp en vän som vi åt middag med på The Sun. Jag åt deras hamburgare igen som jag älskar. Den är tjock, den är handgjord och stripsen har den där perfekta krispigheten... Behöver jag säga mer?

Det var roligt att se mamma, pappa och alla de andra igen - kul att de kom till oss den här gången - men jag orkade inte följa med dem tillbaka till Fulham Broadway på kvällen. Denna stora, oorganiserade grupp människor gör mig för stressad. Det kändes som om många hade andan i halsen hela dagen för att försöka hinna med saker. Hade de bara planerat allt bättre, hade allt också blivit mycket enklare för dem (och för oss). Jag är glad att jag ser mamma och pappa igen om endast två veckor, för annars hade jag nog inte varit nöjd med vår helg tillsammans. Fick träffa dem alldeles för lite. Men som sagt, så hade vi samtidigt trevligt tillsammans när vi väl sågs, och jag uppskattar att de kom hit och hälsade på!!

Gillar

Kommentarer