Always kiss me goodnight

En regnig dag för ett par år sedan gick jag runt i Colliers Wood, och hittade den fiiinaste tavlan. Den var nedsatt till £40 från £170(!!) eftersom lite av färgen hade gått bort från ramen. Vem bryr sig om det? Bara att måla över ju. Jag fick bara lov att köpa den. Det var den här perioden då klistermärken på väggarna var modernt (jag säger “var”, men det kanske fortfarande är det? Dock aldrig något jag gillat). Jag hade sett flera som köpt “Always Kiss Me Goodnight” -klistermärken att sätta på väggen i sovrummet. Orden och budskapet är ju så fint, men gillar inte klistermärken. Det ser så billigt ut.

Nej, riktiga tavlor ska det vara, och det var därför jag bara fick lov att köpa den här "Always Kiss Me Goodnight" tavlan när jag såg den. Det fanns bara en, och jag skulle ångrat mig resten av livet om jag inte slagit till. Den är ju helt i mina färger dessutom (svart och brun).

Jag bodde hos min fästmans föräldrar då, och hade inte direkt någonstans att sätta upp den. Den passade inte alls in i min fästmans blåa barndomsrum haha, men jag visste att den skulle komma till nytta i framtiden. Det vet jag fortfarande.

För än har den inte kommit på sin rätta plats. Jag vill ha den direkt bakom sängen, men jag får inte spika upp någonting där. Så istället sitter den ovanför soffan i vardagsrummet just nu. Men en dag ska den komma på plats, och tapeten och golvet i sovrummet ska också matcha tavlan. Det låter nästan som om jag planerat hela mitt liv runt den här tavlan haha men den är så fin och helt i min inredningsstil. Brinner det i lägenheten räddar jag nog tavlan först haha.

Gillar

Kommentarer