Al Forno

I fredags kväll kom min mans bror och hans flickvän över till oss igen. Har verkligen klickat med flickvännen fastän vi bara setts några gånger, och fastän hon bara är 19 år. Hoppas deras förhållande håller lääänge, för det är så roligt med en tjej i familjen! Jag är uppväxt med pojkar, pojkar, pojkar, och hela min mans familj består av män med. Jag drömmer om att resa iväg med svärfamiljen när min mans brorsor har flickvänner/fruar, barn... Haha. Känns som vi är liite närmre den drömmen nu 😉 Åh, vill att min bror ska hitta en trevlig tjej med, och skaffa djur och barn. Jag vill vara en cool faster!
I alla fall (jag har många drömmar och mål som inte riktigt har med mig att göra), så var det trevligt med lite gäster i fredags. I lördags träffades vi sedan igen för att fira min svärfars födelsedag. Han hade bokat bord på den italienska restaurangen Al Forno i New Malden. De hade riiiktigt god mat kan jag säga, och portionerna var så stora! Nästan för stora. Till förätt beställde jag deras buffalo mozzarella med grillade grönsaker. Var beredd på en skiva mozzarella, en bit paprika och en bit tomat. Istället fick jag tre(!!) lager mozzarella, en halv paprika, största tomatskivan, samt ruccolasallad. Det var en stor och mättande förätt.
Till huvudrätt beställde jag sedan kyckling med rostad potatis, spenat och svampsås. Jag är inne i en period just nu då jag bara ääälskar spenat igen och vill äta det hela tiden. Alla andra beställde fiskrätter, eller pasta med skaldjur förutom min mans brors flickvän som åt lamm med potatismos. Alla älskade sina rätter (fast jag själv aldrig skulle äta skaldjur frivilligt, usch...), och jag tror vi kommer gå tillbaka dit igen ganska snart. Då ska jag inte beställa en lika stor förätt dock! Kom hem vid halv 12 och var så mätt att jag hade svårt att sova haha. Men det var en trevlig kväll med god mat och dryck 😊🥂

Gillar