After Denmark

Jag är tillbaka i England och London, och har snart lyckats tagit mig igenom en dags arbete på kontoret. Det känns alltid lite tufft direkt efter en bra semester, och jag är väldigt trött idag. Vi har snittat på 22000 steg om dagen (enligt våra telefoner), och jag känner verkligen det i både ryggen och fötterna. Dock har vi verkligen sett så mycket av Köpenhamn man bara kan se på 4 dagar. Helt sjukt hur mycket vi egentligen hann med!

Vårt plan blev lite försenat igår på hemresan. Så där jobbigt försenat där man bara sitter på golvet vid en överfull gate och väntar i en timme på information om varför man inte får boarda planet. Men hur snabbt går det inte att flyga mellan London och Köpenhamn egentligen? Knappt 90 minuter.

Medan vi väntade vid gaten, drogs mångas uppmärksamhet till två små flickor som plöstligt blev bästa vänner med varandra, fastän de inte pratade samma språk. Det var verkligen det sötaste och finaste jag sett på länge. Den danska flickan gav den engelska flickan ett gosedjur, och den engelska flickan gav den danska flickan sitt diadem. Sedan satt de och kastade gosedjuret mellan varandra, skrattade och lekte. För att förstå varandra kom de typ på sitt egna språk, och det var så underhållande att titta på dem. Deras mammor fick typ tårar i ögonen, och det förstår jag. Vilka fina barn.

I alla fall, så har vi alltså lämnat Danmark för England nu, men jag har några inlägg kvar från resan som jag vill publicera. De kommer komma upp under påskhelgen. Det bästa med livet just nu är ju att fastän det känns som en jobbig måndag för mig, så väntar 4 dagars ledighet igen efter idag! Det kommer bli första påsken som jag inte tillbringat i Sverige med familjen, och visst är det konstigt när jag inser att det inte blir mormors påskmat i år, eller några påskägg från pappa, men jag ser fram emot en stor grillfest i sommar istället. När min släkting vunnit kampen mot sin sjukdom. Hans chanser ser väldigt goda ut, och jag vet att morfar kämpar för honom från den andra sidan. Allt kommer bli bra <3

Nu ska jag jobba vidare. Snart får jag återförenas med min man igen för mer semesterliv. Vädret ska tydligen bli underbart den här helgen, så äntligen kanske vi kan börja hänga på terasssen!!

Gillar