Accessoarer som gör jobbet roligare

Det bästa med att arbeta från kontoret är väl ändå att man får en anledning att klä upp sig på morgonen. Det här är mina favoritaccessoaraer som jag måste ha med mig när jag jobbar:

En fin klocka. Det är alltid bra att veta vad tiden är. Min klocka är ljusrosa, från Michael Kors, och jag trivs så bra med den. Jag lämnar aldrig hemmet utan den.

Snygga men bekväma skor. Livet blir genast så mycket trevligare med fina skor. Idag har jag på mig dessa ballerinaskor, också från Michael Kors. Det tog ett tag innan jag kunde börja använda dem - de gav mig skavsår i flera år, som läderskor är experter på... Mitt tips är att värma dem i ugnen i 70 grader, och ställa ut dem i solen, när solen är som varmast och starkast. De mjukade upp lädret lite och gjorde att de formade sig bättre efter mina fötter, speciellt vid hälen.

En stor vattenflaska. Jag använder min Root7 flaska till både jobb och tennis. Den följer också mig med i väskan när jag tex går på stan. Jag älskar den eftersom den håller kalla drycker kallt, och varma drycker varmt., oberoende av vad det är för temperatur på utsidan. Den har dock blivit lite mörbultad på tennisplanen på sistone, och har numera flera små hack i sig. Så min plan är att köpa en ny till jobbet, och använda den här enbart till träning i framtiden.

En stor och praktisk väska. Det är nästan som om det här inlägget enbart blev reklam för Michael Kors, men de som känner mig vet ju att jag är en obetald, vandrande reklampelare för just Michael Kors. Jag älskar deras skor, väskor och accessoarer. Så det är ingen större överraskning att även min jobbarväska kommer från Michael Kors. Jag använder en stor, svart tote till jobbet, där jag får plats med matlåda, paraply, vattenflaska, plånbok, frukt, en extra tröja och bara allt annat som man kan tänkas behöva under en arbetsdag.

Nu ska jag äta min matlåda och boka tid för mitt COVIDVACCIN. Det är äntligen min tur!

Gillar

Kommentarer