Aaron 26 år

Min fina man, min bästa vän – idag fyller han 26 år!

Jag frågade honom igår om han börjar känna sig gammal, och han svarade “Nej. Alla mina vänner är ju äldre än mig.” Sant. Jag har själv ibland svårt att komma ihåg att han är två år yngre än mig. I mitt huvud har han varit 26 ett bra tag nu.

I alla fall, så är det hans födelsedag idag och det ska självklart firas! Firade ju honom förra helgen, bara vi två, eftersom vi egentligen skulle åkt till Southampton idag med hans familj. Det blev inställt, så istället ska vi äta middag ikväll (alla 9) på en spansk tapasrestaurang här i närheten.

Som vanligt har min man inte önskat sig speciellt mycket på sin födelsedag, men han fick en plånbok av mig förra helgen, och idag har jag planerat att laga honom en engelsk frukost (hans favoritfrukost). Han ska även få ett fint kort, en flaska vin osv. Senare ikväll kommer han få en ny mobiltelefon (Samsung S9, som jag valde ut 😉) av sin familj, men det vet han inte om än.

Härligt med lördag, härligt med min mans födelsedag! Det blir den 8:e födelsedagen jag firar tillsammans med honom, och det är helt otroligt. Jag kan inte förstå att vi blev tillsammans endast några dagar efter hans 19:e (!!) födelsedag. Vi var så unga. Livet går för fort.

Ett stort GRATTIS till mannen i mitt liv. Ett år äldre, ett år bättre. I love you <3

Gillar