A Room With A View

Hotellet vi stannade på i Brighton, hette A Room With A View och låg precis vid stranden i centrala Brighton. Som hotellnamnet också avslöjar, hade alla rummen en fantastisk vy över havet / den engelska kanalen. Perfekt en sådan vacker dag som när vi var där.

Vårt rum var fint och modernt med blåa detaljer. Också väldigt passande.

Självklart fanns det te och kaffe på rummet.

Utsikten var som sagt väldigt fin. Vi såg piren, stranden och havet från vårt fönster. Det var också ett stort plus att det låg så centralt - det var gångavstånd till allt som vi ville se. Vårt mål var ju mest att gå runt vid stranden, men hade vi velat shoppa i Churchill Square eller The Lanes, så hade det inte varit långt att gå dit heller.

En av höjdpunkterna var väl ändå att komma tillbaka till hotellet på kvällen, duscha av sig sand och solkräm, och hoppa in i den mysiga morgonrocken.

Jag gjorde en kopp kamomillte till mig själv, som tyvärr inte smakade särskilt bra. Hade glömt bort hur illa kranvattnet i Brighton smakar! Som att dricka klor.

Frukosten var bättre! Jag beställde in toast med avokado och äggröra, och min man körde på en full english. De hade även många goda juicer att välja på. Allt som allt, skulle jag säga att det var ett väldigt fint boutiquehotell med en fin utsikt, trevlig personal och en god och lyxig frukost. Enda minuset var kranvattnet man fick på rummet (det fanns inget annat i minikylen på rummet), samt att det var lite högljutt att sova mitt i centrala Brighton.

Gillar