A random scroll through my gallery

Idag är det fredag den första maj, och min mobil berättar än en gång för mig att den inte bara har ett dåligt batteri utan även att minnet är fullt. Jag förstår ju att det inte är normalt att ha haft en och samma telefon i nästan 5 år nu, men jag tycker det är så tråkigt att köpa nya teknikprylar. Jag gillar ju min telefon, fastän den visar fulladdad på 89%. Fastän minnet alltid är fullt. I alla fall tänkte jag underhålla mig den här morgonen (medan jag laddar ner ett stort arbete på min jobbdator) med att scrolla igenom mitt galleri, stanna på en random bild och sedan lägga upp den här. Varför inte, liksom. Ibland när inte mycket händer är det trevligt att gå igenom fina minnen.

Året var 2014 och min bror ser så ung ut! Han ser inte alls ut som 19 på den här bilden. Den här bilden var tagen innan vi åkte till flygplatsen för att hämta min man som skulle hälsa på i några veckor. Det var juni, sommar och sol och jag hade en månad till att vara ledig mellan mina jobb. Sweet.

Favoritbyxorna i "morfarsmönster" år 2015.

Min bröllopsdag! Den 26 augusti 2017. Vilken underbar dag det var... Jag vill fortfarande hyra den här herrgården igen och bjuda in alla gäster till fest när vi firar 5 år som gifta.

Juldekorationer i Västerås, julen 2018. Hur vackert är inte det här trädet?!

Jag utanför hotellet i Palma i september 2017. Det var en sådan härlig resa och hotellet var helt i min stil. Väldigt lyxigt. Jag vill jättegärna tillbaka till Palma, och det här hotellet.

På stammisrestaurangen Pizza Express år 2015. Jag vet inte hur många gånger jag varit där, och jag har fortfarande inte beställt en av deras pizzor. De är ju kända för deras pizzor, men jag älskar deras pasta pollo och beställer alltid det. Åh, restaurangmat.

Gillar